Referenties

Hieronder vindt u referenties van onze klanten. Mocht u zelf ook een referentie willen achterlaten dan kan dat uiteraard altijd! U kunt reacties mailen naar info@leeijencampers.nl en wij zullen ervoor zorgen dat deze op de site worden geplaatst.

Laatste referenties:


04-05-2017

 

Hoi Marijn,

Bij deze onze referentie. Nogmaals bedankt..

 

* wij gezin met 2 jonge kinderen hebben van 19 april t/m 5 mei 2017 bij Marijn van Leeijen Campers een bijzonder mooie camper Rimor Europeo 69 plus gehuurd. Van A tot Z geweldig geregeld; prettig contact, duidelijke voorwaardes, wederzijds vertrouwen en een mooie camper precies zoals beloofd. Aan alles in de camper was gedacht van stoelen en tafel tot led-lampjes onder de luifel. Na 2 fijne weken in Agay (Saint-Raphael) aan de voet van het Esterel massief helaas de camper weer terug "moeten" brengen. Ook bij het terug brengen alle tijd voor een praatje en geen rare kleine lettertjes of schade verhalen! Bedankt Marijn, wij vonden het een super kampeer ervaring!

 

Met vriendelijke groet Marieke Koen en kids

 

 

 

 

23-08-2016:

 

eind juli tot begin augustus zijn we 3 weken met een camper van Leeijen op vakantie geweest.

Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op pad gingen.

Het is een geweldige vakantie geworden , waarbij we van de voordelen van een camper hebben kunnen genieten.

De Camper van Leeijen is in 3 weken tijd een beetje ons eigen huisje geworden.

De kinderen hadden de laatste dag moeite met afscheid nemen……..op de oprit hebben ze nog een laatste nachten in de camper geslapen

 

fam. Croonen

 

 

 

08-07-2016:

Recentelijk hebben we een camper gehuurd (Elnagh Magnum 70) bij Leeijen Camper Verhuur. Hiermee hebben we 2 weken gereisd door Nederland, België en Frankrijk. We hebben Leeijen Camper Verhuur ervaren als een uitstekend en betrouwbaar adres om een camper te huren. Prettig, klantvriendelijk en helder in communicatie, afspraken nakomend, goede instructie bij aanvang verhuur en een goed onderhouden camper. Daarnaast is men bereidt om klant specifieke afspraken te maken.

Fam. Peters

 

 

29-04-2016:

weer met jullie camper op pad in de mei vakantie, vorig jaar met de Rimor Fiat met 2x2-persoons vast bed en nu met de Rimor Renault met 2 stapelbedden en een 2-persoons vastbed. En het weer was geweldig, prachtig weer in Zeeland en Zuid Ardennen. Ook een geweldige camper, met lekker veel ruimte en comfort. Zonder pech zijn we weer heelhuids thuis gekomen, helemaal top!! nb. super navigatiesysteem :-).

 

 

22-06-2016:

In de winter besloten we om 3 weken met de camper naar Noorwegen op vakantie te gaan.
Ja en toen moest er nog op zoek gegaan worden naar een camper die we voor een redelijke prijs konden huren. Gelukkig bleek dit niet zo moeilijk te zijn als gedacht, op nog geen 5 kilometer van onze woonplaats vonden we een geschikt adres, Leeijen Campers.
Nadat we contact hadden gelegd met Marijn konden we al snel genoeg een avondje "proef komen zitten" in de camper, dit vanwege de rugproblemen van mijn man, maar het was al snel duidelijk dat de stoelen van een goede kwaliteit waren en dat de reis dus door kon gaan.
Voor het eerst zijn we dit jaar met de camper naar Noorwegen geweest. We zijn al meerdere keren in dit mooie land geweest, maar andere keren altijd met de auto.
Noorwegen is een ontzettend mooi land met zo veel natuurschoon (fjorden, gletsjers, bergen en nog zo veel meer) en een zeer geschikt land om met een camper te bereizen. Je komt op de mooiste plekjes en er is een overvloed aan kleinschalige campings waar je heerlijk tot rust kunt komen.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in de vrije natuur te camperen maar wij hebben tijdens onze vakantie voor de camping gekozen.
We hebben hier een super vakantie gehad, mede door de mooie camper die we tot onze beschikking hadden.
Als we nog eens met de camper op vakantie zullen gaan, gaan we zeker weer bij Leeijen informeren.


Groetjes Truus en John

 

 

31-5-2016:

Hoi Marijn!! Wij willen je bedanken voor de geweldige service bij het huren van de camper! We hadden best wel aparte vragen, maar alles was mogelijk bij jou. Alle afspraken ben je 100% nagekomen. De camper was prima in orde. Ook toen ons een "malheurtje" gebeurde en de sleutels in de camper lagen en wij er niet meer in konden, bleef je heel rustig en heb je ons fijn te woord gestaan en geen vragen gesteld! Ook de afhandeling van de kleine schade, die helaas ontstond bij het openmaken van een zijraampje, is perfect verlopen. Wij zijn heel tevreden en hebben een heerlijke vakantie gehad!! De volgende camper zullen wij zeker weer bij jou huren! Nogmaals bedankt!! Groetjes, Math en Marjo

 

 


29-10-2015:

Graag wilde wij voor de herfstvakantie een camper huren, via onze zus/schoonzus kwamen wij terecht bij Leeijen Campers, zij had goeie ervaringen hiermee, hele aardige man zei ze, hele goeie uitleg, ze heeft niets teveel gezegd, we hebben een hele fijne week gehad met bovenstaande mooie camper.

 

We zijn in Duitsland, Oostenrijk en Italie geweest. We zullen zeker nog eens terugkeren voor het huren van een camper bij Leeijen Campers.

 

 

Groet fam. Spa

 

                                                                                                                                     

 

14-10-2015

 

Zuid-Frankrijk september 2015,

We hadden onze vakantie al een paar keer uitgesteld en noodgedwongen pas vrij laat op zoek gegaan naar een beschikbare camper. Via google kwamen we op de site van Leeijen Campers. Lekker dichtbij, dus direct maar even gebeld en er meteen naar toe gereden. Het ontvangst, de rondleiding en uitleg over de mogelijkheden en de diverse campers was prettig en vertrouwd. We konden alles regelen zodat het perfect paste bij onze geplande vakantie. De gehuurde camper was een genot om mee te rijden en te reizen. Een juiste keuze!

 

Familie Hanssen

 

                                                                                                                                     

 

28-08-2015

 

Campers,

Op zoek naar een goed adres om een camper te huren; Gevonden.

Goede service, nieuwe goed onderhouden campers, prima uitleg over gebruik, klantvriendelijke benadering en afspraken nakomend.

 

Wij hebben 3 weken genoten van een 5 persoon camper en het is een echte aanrader!!!

 

Fam. Manche - Valkenswaard

 

                                                                                                                                    

 


29-08-2015 

 

Fijne campervacantie gehad met onze 3 kinderen van 8, 10, 12 jaar. Prima te doen in  deze 5 persoons camper.

2 dagen naar bottrop Movie World geweest. Op een camping gestaan in Dorsten.

Daar verkocht men de toegangskaartjes voor Movieworld voor €29,00 pp voor 2 dgn Dus deze vooral niet via internet bestellen. Als je bij Movieworld de rijstrook voor de bussen volgt, dan kun je daar de camper parkeren. De slagboom gaat vanzelf open.

En je hoeft niets te betalen.

Daarna nog  3 dgn Cochem.

 

Verhuur Camper door Marijn prima geregeld.

 

                                                                                                                                     

 

07-07-2015:

 

Wat een geweldige ervaring, 3 weken met een prachtige, nog geen jaar oude camper op pad!

Wij hebben kort van tevoren geboekt, heel goed geholpen door Marijn, was ook zeer flexibel in afhaaltijd. Met een volle auto naar Beringe gereden en daar na een duidelijk uitleg op pad. Auto kan daar achter een hek blijven staan, top geregeld!

 

Wij hebben 4000 km gereden en ontzettend veel gezien, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië, geen enkel probleem met camper gehad, rijd super relaxed. Voor herhaling vatbaar Familie Blom =

 

                                                                                                                                      

 

28-06-2015:

 

Hallo,

 

Wij zochten een camper om samen met onze (schoon) moeder een reis te maken naar Lourdes. Veel gezocht en uiteindelijk kwamen we terecht bij Leeijen. Een afspraak gemaakt om eerst even te kijken of het allemaal kon met moeder van 86 jaar. Marijn Leeijen was zeer

enthousiast en heeft  een goede rondleiding gegeven en het beviel moeder zeer goed. We hebben gekozen voor de Rimor Europea 69 plus mede voor de aparte slaapkamer. We hebben de camper gehuurd van zaterdag tot maandag, iets wat bij andere verhuurders niet mogelijk was. We hebben een prachtige reis gehad met deze camper. We konden op elke camping terecht met deze wendbare camper. In Lourdes zelf hebben we op Camping Sarsan gestaan 4 km. buiten het centrum te ver om dit te lopen met moeder. Er is echter een speciale camper parkeerplaats  ( Boulevard Lapacca ) op 800 meter van de kerk, hier kunnen 16 campers staan. Hier zijn we dus gaan staan telkens als we Lourdes gingen bezichtigen. In totaal hebben we 3300 km. feilloos gereden met deze comfortabele camper. Het is een reis geworden om nooit te vergeten!!

Marijn nogmaals bedankt voor jou goede zorgen voor, tijdens en na de reis!

 

 

Geert, Tiny en moeder Mien.

 

                                                                                                                                        

 

08-07-2013:

"We hebben op hele korte termijn onze vakantieplannen om moeten gooien waardoor we hebben besloten een camper te huren om mee op vakantie te gaan. Twee weken voordat we wilden vertrekken op zoek gegaan en zo bij Leeijen terecht gekomen. Op zaterdagmiddag even gebeld, we waren van harte welkom om even te komen kijken. Dus op zaterdagmiddag even kijken werd al snel 1,5 uur enthousiaste uitleg. We hebben meteen de camper gereserveerd en het huurcontract ondertekend. Alles werd direct en duidelijk uitgelegd en  gemaakte afspraken werden ook in de huur overeenkomst opgenomen. Door de week nog even gebeld omdat nog niet alles duidelijk was en direct weer enthousiast te woord gestaan. Ook bij het afhalen van de camper nog een duidelijk uitleg betreffende het functioneren gehad. En ook de afhandeling bij het inleveren van de camper was keurig verzorgd. Wat ons betreft zeker een aanrader door de mooie camper en ook mede door een erg enthousiaste jonge ondernemer!  Mirjam & Hans."
 
 
                                                                                                                                                                        
 
 
22-07-2013:
 
Via Markplaats zijn we bij Leeijen campers uitgekomen. Ook nog heel dicht bij onze woonplaats.
We zijn super tevreden over de werkelijk magnifieke mooie camper en zijn twee weken rondgetoerd door Europa.
Dit alles na een zeer duidelijke instructie door Marijn Leeijen.
We kunnen iedereen deze jonge ondernemer aanraden en zullen zeker een volgende keer weer een camper bij hem huren!
 
Gr. Ans en Sjaak Theeuwen
 
 
                                                                                                                                                                         
 
 
 02-08-2013:
 
 
4 weken met een prachtige camper van Leeijen campers op rondreis door noord en midden Italië.
 
Vanwege persoonlijke omstandigheden moest medio mei de vakantieplannen grondig gewijzigd worden en kregen we het idee om een camper te huren. Maar kom daar nog maar eens mee aan in mei en waarmee moet je dan genoegen nemen en tegen welke prijs.
Niets was minder waar: Tussen allerlei campersites zagen we de site van Leeijen-campers.
Tot onze aangename verrassing waren de twee luxe campers nog vrij in onze periode dus meteen een mailtje gestuurd. Erg snel antwoord en inderdaad er was zonder meer een camper beschikbaar voor onze 4 weken. Dus snel een kennismaking- en kijkafspraak gemaakt.
In Beringe kwamen we in contact met Marijn Leeijen die ons uiterst enthousiast zijn bedrijfsplannen en zijn camper liet zien. We waren dubbel onder de indruk. Wat een gedrevenheid en wat een plaatje van een camper! Omdat mijn vrouw deze vakantie moest gaan rijden werd er geïnformeerd naar een proefritje en ook dat was geen enkel probleem. We keken vol vertrouwen uit naar de vakantie met de splinternieuwe Elnagh camper.
28 juni was het zover. De camper kon opgehaald worden en in overleg al wat eerder! Opnieuw werden we uiterst enthousiast door Marijn opgevangen en wegwijs gemaakt in de reisklare camper die werkelijk van alle denkbare accessoires was voorzien, je kunt het niet bedenken of het zat erbij. Zelfs een praktisch op te bergen campingtafel met 4 stoelen. Wij konden onze kampeeruitrusting op borden pannen en bestek na, thuislaten.
Nadat we onze spullen ingeladen hadden kon op zaterdagmiddag de reis al beginnen. Uiterst comfortabel en dus ontspannen. Het rijden ging perfect. Op de Duitse autobaan konden we prima met het verkeer mee en de cruisecontrole maakte het nog gemakkelijker. Aangekomen bij een geplande camperplaats bleek het een fluitje van cent om de camper slaapgereed te maken. Alles paste en werkte! De reis voerde ons vervolgens via Innsbruck naar het Gardameer (Italie); De kust boven en onder Ancona het binnenland van de Marken; het meer van Bolzena de kust van Toscane; het LagioMaggiore; via de Gotthardpas (prachtig!) naar de Vogezen in Frankrijk waar we na een stuk van de wijnroute weer huiswaarts zijn gegaan en na het uitladen en schoonmaken weer afscheid moesten nemen van “onze” Elnagh Magnum 70.
 
Ook bij het terugbrengen van de camper werden we weer enthousiast ontvangen door Marijn en na uiteraard de inspectie van de Elnagh konden we de nieuwe campers (misschien volgend jaar!?) al bezichtigen.
Kortom we hebben de kennismaking met Marijn Leeijen en zijn bedrijf als uiterst prettig ervaren en uiteraard hebben we genoten van een uitgebreide campertrektocht door Italië waar veel Italianen stikjaloers waren op “onze” Magnum 70!
Wat ons betreft volgend jaar weer!
Martha en Henk

                                                                                                                                                                           

 

10-08-2013:

 

Omdat we dit jaar graag met een camper op vakantie zouden willen, gingen we op zoek naar een camper.
We waren al laat begonnen met zoeken dus waren al alle campers volgeboekt. Via via kwamen we ineens op de site van Leeijen Camper verhuur.
De campers stonden net pas op de site.
Helemaal super omdat we vlakbij wonen.
Gebeld en een afspraak gemaakt. We werden hartelijk ontvangen en enthousiast werden we rondgeleid in de splinternieuwe camper.
Wij hadden er gelijk zin in om op vakantie te gaan en hebben hem 2 weken gereserveerd.
Toen we de camper gingen ophalen werd alles duidelijk uitgelegd en onze vakantie kon beginnen.
De vakantie begon al toen we aanreden. Heerlijk.
De camper rijdt super. De stoelen zitten prima en de bedden slapen heerlijk. De camper is van alle gemakken voorzien.
Geen gesjouw met koffers. Gewoon de kasten inruimen, koelkast vol en aanrijden.
We zijn in Belgie en Frankrijk geweest. In totaal op 5 campings.
Overal zag je de campinggasten denken, wat een mooie camper. Wij trots natuurlijk.
Zodra je op de camping bent, luifel uitdraaien, stoelen en tafel eronder en klaar. Ook als je vertrekken wil, ben je zo weg. Ideaal.
Voor ons het volgende jaar weer een camper en hebben deze meteen weer gereserveerd.

Peter en Corine Thijssen

 

                                                                                                                                                                            

 

13-08-2013:

 

Begin mei hadden we besloten om een camper te gaan huren. Via marktplaats kwamen we bij Leeijen campers. Marijn nam keurig contact op en vertelde enthousiast over zijn bedrijf en campers. Het was geen probleem om eerst de camper te komen bekijken voor we ermee op pad gingen, dit na een mindere ervaring in de US met het huren van een camper aldaar. Die eerste indruk was prima, je kon aan alles horen en zien dat Leeijen Campers zijn zaken serieus neemt ook al waren ze net begonnen met het verhuren van Campers. De camper stond op tijd klaar en we zijn er mee door Europa gereden. Via Duitsland, naar Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië, Frankrijk, Luxemburg en weer Nederland. Drie absolute topweken gehad in een top camper. De camper (wij hadden de Elnagh Magnum 70) voldeed prima voor ons gezin dat bestaat uit twee jonge kinderen van 7 & 8 en wij zelf. De kinderen vonden het overigens fantastisch in de camper te zitten en overal mee naar toe te rijden op zoek naar nieuw avontuur. Voordeel van een camper is dat je binnen een uurtje alles hebt ingepakt en je maar een drie a vier uur hoeft te rijden voordat je in een totaal ander gebied zit. Dus zowel de camper, als het 'camperen' is ons zo bevallen dat we zeer waarschijnlijk volgend jaar weer bij Leeijen Camper de camper zullen huren. Dan naar zuid Italië en Sicilië.
Rene & Iris

                                                                                                                                                                                      

 

26-08-2013

 

in augustus hebben wij voor de vakantie bij leeijen camperverhuur een prima camper gehuurd,de campers die hij heeft zijn zo goed als nieuw,dus nul problemen ermee,hij reed geweldig,en was van alles voorzien wat we nodig hadden,fijne grote kloelkast,airco,verwarming,toilet douche met heet water,dus door deze fijne camper hebben we een geweldige tijd gehad.ook een fijne afwikkeling met deze fijne man
 
Vriendelijke groeten Jhon Brouwer     

 

                                                                                                                                                                                    

 

05-10-2013

 

Eind september 2013 hebben wij voor een week een zeer mooie Integraal camper gehuurd bij Leeijen Camperverhuur. De service die geboden wordt is echt bijzonder om mee te maken. Geen vraag is teveel en bij het ophalen wordt er zeer ruim de tijd genomen om de camper uit te leggen. Daarna naar Huis om de spullen in te laden en op weg naar de vakantie. In deze nieuwe camper is het geen straf om rond te toeren. Wij zijn met twee kleine kinderen, 1 en 3 jaar oud, weggegaan. De kinderstoelen konden we goed kwijt en de kinderen hadden tijdens het rijden veel plezier aan de tafel. In een week tijd via Zuid Duitsland, naar Serfaus in Oostenrijk naar Het Gardameer en daarna op de terugweg nog een nachtje in Oostenrijk. Veel kilometers in een week tijd maar absoluut geen straf. Lekker ontspannen rijden en ook nog zuinig. In totaal hebben wij 1 op 10 gereden wat wij erg goed vinden.
De camper is van alle luxe voorzien en de kinderen konden goed achterin op het grote bed slapen. Wij hebben super genoten en kunnen het iedereen aanraden om bij Leeijen Camperverhuur een camper te huren. Het is zeer veilig, vertrouwd en ze hebben veel kennis.
 
Groet,
Niels en Nienke

 

                                                                                                                                                                                       

 

 

18-10-2013

 
Voor de eerste keer met een gehuurde camper onderweg. Goede ontvangst en uitleg bij Marijn. De camper is zo goed als nieuw en de ruimte valt ook goed mee. Het rijden en parkeren gaat als vanzelf en is makkelijk met de achteruitrijcamera. Goed weer gehad, maar wel volop de kachel aan gehad. Het is wel oktober. Douchen en koken gaat goed gezien de ruimte. Zelf nog een middag met de stoelen buiten gezeten. Een weekje Moezel gedaan, dat is een aanrader omdat er zoveel camperplaatsen zijn. Kortom voor herhaling vatbaar.
Groet, Wim en Linda Moerland

 

                                                                                                                                                

 

 22-04-2014

 

Hallo Marijn,

Door deze mail wil ik je nog graag even laten weten dat we zeer genoten hebben van de camper die we van juou gehuurd hebben. Wat ik heel erg gewaardeerd heb was dat je de camper bij ons afgeleverd hebt en mij ruimschoots de tijd heb gegeven om hem in te richten. De service die je verleend is in 1 woord fantastisch. Van de camper zelf hebben we ook heel erg genoten. Hij rijdt bijzonder goed en is lekker luxe. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Ik neem absoluut volgend jaar contact met je op.

Vriendelijke groet Jeannette van Schaik

 

                                                                                                                                                      

 

04-07-2014

 

We gaan binnenkort voor de tweede keer met de camper van Leeijen op pad. De eerste keer was een fantastische ervaring en dat smaakte naar meer! De campers zijn van alle luxe en comfort voorzien en zijn vrijwel nieuw. Je wordt keurig geholpen, krijgt uitgebreide instructie en de financiële afwikkeling (terugbetaling borg) verloopt zeer correct. Zowel de camper als de ondernemer en onderneming zijn een echte aanrader! Tot binnenkort!
Rogé & Patricia
 

                                                                                                                                                      

 

Net terug van onze vakantie uit Italie. We zijn verwoede camper vakantiegangers en gaan regelmatig naar Canada en Amerika. Dit zijn grote luxe campers. Na een grote teleurstelling van het huren van een camper in Nederland wilden we het toch nog een keer proberen.
We kwamen terecht bij Leeijen Campers wat een fijn contact hebben we gehad toen we langs kwamen om de camper te bezichtigen. We hebben direct geboekt en er geen spijt van gehad.
We zijn met onze dochter schoonzoon en 2 kleinkinderen met de camper weggeweest.
De ruimte in de camper was ruim voldoende voor ons alle 6 de kinderen hebben onderweg heerlijk kunnen knutselen waardoor de reistijd voor hun wegviel.
De bergen waren geen probleem wat ideaal was was de navigatie waarmee we iedere keer een camping in de buurt konden vinden waar we ongeveer wilden gaan staan, scheelde veel tijd en zoeken.
Het is een echte aanrader om een camper te huren bij Leeijen campers, wij zullen dit zeker nogmaals doen waarschijnlijk dit najaar.
Bedankt Marijn voor de fijne gezins vakantie die we dit jaar hebben gehad.
 
Familie Jansen
 

                                                                                                                                                  

 

 

05-09-2014

 

In 2014 hebben we een aantal weken met een camper door Canada getrokken. Dat beviel goed en zodoende waren we benieuwd hoe hoe het reizen met een camper in Europa is.

Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij Leeijen Trading en hebben we voor drie weken een Rimor Europeo 69 plus gehuurd.
Evenals het telefonische contact, was de persoonlijke kennismaking met Marijn Leeijen en zijn collega's zeer prettig. De camper stond eerder dan gepland klaar en glom van onder tot boven. Buiten goot het van de regen, maar aangezien de camper in de loods klaarstond, konden we op ons gemak de boel droog inruimen.
Nadat we alle spullen hadden ingeladen en onze auto veilig achter het hek hadden geparkeerd, kregen we een uitgebreide uitleg over de camper en alle bijbehorende zaken.Geen vraag was teveel en aan alles was gedacht. Goede tafel en stoelen, goede snoeren, uitgebreide gereedschapsset (gelukkig niet hoeven gebruiken :-)) en verder een prachtige, schone en vooral zeer comfortabele camper.
Eenmaal op weg bleek hij heerlijk te rijden. Goede wegligging en ondanks zijn gewicht erg zuinig. We hadden niets gepland en keken per dag waar de zon scheen. Dit heeft er toe geleid dat we uiteindelijk een 'Tour de France' hebben gemaakt en hebben genoten van de heerlijke flexibiliteit die een camper biedt.
De kinderen vonden het net als wij heerlijk. Lekker aan tafel spelletjes doen tijdens de reis en 's avonds heerlijk slapen op het bed dat elektrisch naar beneden kwam.
Qua uitrusting voldeed de camper ook prima. Goed fornuis en een uitermate goede koelkast met vriesvak, die het altijd deed(accu, gas of elektra....alles ging vanzelf)

Kortom, een heerlijke vakantie in een heerlijke camper!

Leeijen Trading: Nogmaals dank voor de goede service en tot een volgende keer!

Peter, Ann-Marie, Aster en Brent

 

                                                                                                                                                 

 

25-09-2014

 

Net terug van een fantastische rondreis met de Rimor Europeo 69 Plus in Kroatië. Onze vakantieplannen voor dit jaar zijn lastminute gewijzigd. Een camper huren op zo'n korte termijn leek onmogelijk, totdat we op de site van Leeijen terecht kwamen. Daar hadden zij wel mogelijkheden en ook nog tegen een aantrekkelijk tarief. Toen we net voor vertrek de camper ook nog 2 dagen eerder wilden huren was ook dat geen probleem. Dus met de auto naar Beringe en daar onze spullen overgeladen in de camper en de auto geparkeerd. Na wat duidelijk uitleg ipv vrijdagochtend dus woensdag al op pad. Onze eerste stop was aan de Moezel. Fietsen van de camper en heerlijk gefietst. Volgende dag op pad richting Kroatië, overnacht op een camperplaats in zuid-Duitsland en daarna naar Krk. Prima camping, maar met een camper wil je toch door naar een volgende plek. Met de pont naar Mali-Losigne. Wat een weelde: binnen 15 minuten alles weer ingepakt en op weg naar de volgende plek enz. tot aan de plaat Split. Na ruim 2 weken en meer dan 3.000 km te hebben gereden, de camper op 18 september 2014 weer teruggebracht. Een van de grote voordelen van de gehuurde camper is het zg. Queensbed en niet te vergeten de motor met een vermogen van 150pk toch ruim meer dan de gemiddelde camper. Bij een volgende trip weten we Marijn Leeijens wel weer te vinden, want dit adres blijkt echt een aanrader.
 
Groeten Diana en Rob Witstein

 

                                                                                                                                                 

 

Last Minute Aanbiedingen

Volg ons op Facebook